KAArtboard 14

Mobile oplevelser

Book svævebane

300 meter svævebane, som kan sættes op der hvor du skal bruge den.

Vores mobile svævebane kan sættes op stort set hvor det skal være. Sæt svævebanen op til byfesten, firma eventet eller hos den seje konfirmand, der sørger for den fede opstartsaktivitet til blå mandag. KlatreAutomaten samarbejder med Klatrecentralen (Næstved) om svævebanen. Vi står for al udstyr og sikkerhed inkl. godkendelser og forsikring.
Priser fra kr. 20.000,- inkl. moms

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud der passer til netop dit event – på mail hej@klatreautomaten.dk

Hvis du har spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på tlf: 61100806

Følg svævebanen på Facebook og instagram
Se KlatreAutomatens Facebook / Instagram for at se masser af billeder og video. Og vil du bare gerne prøve den, så følg os på Facebook, så du hører, hvor den bliver stillet op næste gang!

Book klatrevæg

6 meter høj mobil klatrevæg til sommerfesten

Book den mobile klatrevæg og sikr dig en sjov aktivitet for alle. Om du er igang med at planlægge åbent hus, byfesten eller noget tredje, så er den mobile klatrevæg lige det du mangler. Klatrevæggen har variende sværhedsgrad fordelt på to sider, som kan benyttes på samme tid. Sikringen er automatisk og foregår ved TruBlue autobelay, verdens mest anerkendte autobelay sikring. Klatrevæggen kan lejes med eller uden personale. Vi sørger for at klæde de konkrete personer, der skal afvikle uanset hvem de er.
Priser fra kr. 2.500,- inkl. moms

Kontakt os for tilbud og booking på mail hej@klatreautomaten.dk

Du er velkommen til at ringe med spørgsmål på tlf. 61100806