HANDELSBETINGELSER GÆLDENDE FOR KLATREAUTOMATEN APS OG DENNES GÆSTER

BETALINGSTYPER

Vi modtager danske og internationale kort – Se hvilke i bunden af siden.

Desuden modtages kontanter og der er mulighed for betaling ved faktura.

AFBUDSREGLER

Afbud og/eller ændringer sker ved direkte kontakt til KlatreAutomaten på tel: 22336790 eller hej@klatreautomaten.dk

Afbud og/eller ændringer af booking skal ske senest fem dage før klatre-oplevelsen finder sted, dog kan der altid tilføjes flere klatrende indtil på dagen (såfremt der er ledige klatreseler). Ved afbud senere end fem dage før klatre-oplevelsen finder sted, opkræves 100% af beløbet iht. det indtil da angivne antal og evt. tilkøb. 

BETALING OG LEVERING

Betalingen trækkes straks efter købet. Har du ikke modtaget en bekræftelse af din aftale med KlatreAutomaten umiddelbart efter bookingen, skal du selv henvende dig til KlatreAutomaten for at være sikker på, at din booking er i kraft. Bookingen registreres som udgangspunkt straks hos Klatreautomaten ApS såfremt betalingen er gennemført.

Oplever du at betalingsvinduet ikke dukker op i forbindelse med din booking, kan du selv klikke på knappen til pop-up vinduet eller undersøge om din browser er indstillet til at blokere pop-up vinduer. Du kan også tage kontakt til Klatreautomaten. Bookingen anses ikke for gennemført, hvis den ikke er betalt.

FORTRYDELSESRET / REFUNDERING

Såfremt du aflyser din booking fem dage før oplevelsen finder sted, refunderes betalingen automatisk til det betalingskort, som du tidligere har anvendt. Det er dit eget ansvar at aflyse i retmæssig tid.

GAVEKORT

Gavekort kan købes fysisk i KlatreAutomaten eller ved at tage kontakt til via mail hej@klatreautomaten.dk

Du kan fortryde købet af gavekort ind til 14 dage efter købet ved henvendelse til Klatreautomaten medmindre gavekortet er taget i brug. Gavekortet kan ikke ellers ombyttes til kontanter, ligesom et evt. restbeløb udstedes på et nyt gavekort.

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen.

Ved online køb af gavekort fremsendes på e-mail umiddelbart efter gennemført betaling og kan printes ud. Der modtages også en bekræftelse af købet på mail.

KVITTERING

Der fremsendes kvittering som bekræftelse på e-mail ved indgåelse af aftale. Har du ikke har modtaget en bekræftelse min. 24 timer inden den bookede tid, skal du henvende dig til KlatreAutomaten.

ÆNDRING AF BOOKING (ANTAL DELTAGERE)

For at tilføje flere deltagere til din booking, kan du lave en ny booking med det ekstra antal deltagere i samme tidsrum. Brug gerne samme navn og mail adresse. Eller du kan slette din booking og oprette en ny. Du kan også købe en ekstra billet i døren. Der gøres opmærksom på, at du kun er sikret en plads, såfremt du har booket på forhånd.

Ændring/reducering i booking kan også ske ved henvendelse til tel: 22336790 eller mail: hej@klatreautomaten.dk