Om os

Tak fordi du kigger forbi!

Vi glæder os til at møde dig i KlatreAutomaten, men inden da kan du lære mere om os her på siden.

Foruden dem du kan se her på siden, så har vi et kæmpe netværk af frivillige og sparringspartnere – en særligt tak til dem!

Er du interesseret i mere info om KlatreAutomaten, i at blive samarbejdspartner eller måske en del af det daglige hold, så kontakt Louise!
Kontakt på tlf: 61100806 eller mail: hej@klatreautomaten.dk

KlatreAutomaten

KlatreAutomaten åbnede første gang den 18. november 2017 og meget er sket siden.

Vores primære formål er at skabe sjove udfordringer og anderledes oplevelser for vores gæster. Vores udgangspunkt er at klatring er for alle.

Vi har skabt et univers af klatreaktiviteter, som er let tilgængelig både for store og små. Al sikring er automatisk, så flere kan være igang på én gang og sværhedsgraderne varierer fra begynder til ekspert.

Vores vigtigste mission er at give dig lyst til at udfordre egne grænser og mærke succesen, måske vokse 10 cm 😉

Kim & Louise

Det er Kim & Louise, der har fået ideen og startet KlatreAutomaten. Og så har vi bygget stedet op i et fantastisk fællesskab af seje frivillige, kloge samarbejdspartnere og kompetente medarbejdere.

Kim er uddannet smed og kan bygge stort set alt! Der er ikke langt fra tanke til handling, og Kim drives af at teste gode ideer.

Louise er uddannet event koordinator og elsker at skabe oplevelser for andre, især børn og unge. Louise drives af at se gode resultater af omhyggeligt benarbejde.

Sammen med de øvrige instruktører i KlatreAutomaten har vi altså et super kompetent hold inden for den tekniske del af at bygge og servicere en klatrehal, planlægge og afvikle fede events og i øvrigt møde vores gæster med et super serviceminded smil!

H O L D E T !

Ud over Kim og Louise kan du til dagliget møde Steffen, Sarah og Sofie, som er instruktører i KlatreAutomaten

Steffen er en fast del af holdet og har været med fra starten! Han har hjulpet med at bygge de fysiske rammer og står nu som instruktør i KlatreAutomaten. Der ud over er Steffen også i lære som smed hos Kim 😎

Sarah er også uddannet instruktør i KlatreAutomaten, og der ud over er hun uddannet træklatre instruktør. Sarah er ved siden af igang med uddanne sig til sygeplejeske.

Sofie er vores ungarbejder, som assisterer ved det ugentlige børnehold og ved større arrangementer. Sofie går i 10. klasse med fokus på Adventure & Development.